КОНТАКТ

Нарачки, информации, резервации.

Работно време

Понеделник – Недела 08:00 – 01:00

Резервации

Телефон 078 277 444

Е МЕИЛ
Заследете не
Неодоливо и вкусно

Нашето мени

Close
Close