За нас

Вкусна Традиција што трае!

Веќе 29 години вкусна традиција

Уште од нашето отварање во 1994 год, Бонита раскажува за нашата пасија за вкусна храна, фамилијарна традиција, и незаборавни искуства. Со секое јадење, вкусувате години историја на работа, иновација, и посветеност за квалитетна храна.

Dry Aged Специјалитети

Незаборавни вкусови настанати со текот на времето

Доживејте незаборавни гастрономски искуства со лично приготвени Dry-Aging специјалитети од нашите врвни шефови!
Сите наши Dry Aged специјалитети се припремаат лично од нашите врвнии шефови со долгогодишно искуство во оваа област.

Класични вкусови

Незаборавни моменти на задоволство

Префинетост и уникатност
Домашни и странски специјалитети, приготвени од врвни готвачи со долгогодишно искуство и безброј награди во областа на гастрономијата, тука се за да ви ги задоволат сите ваши сетила. 

Префинетост и уникатност

Винска селекција

Разубавете го секој оброк, и прославете ја секоја пригода со неодоливата селекција на вина и различни пијалоци.

Неодоливо и вкусно

Нашето мени

Close
Close